Close
Søk

West Loop

Merkevare: CONTIGO
SKU: 2095797M

Velg :

Contigos bestselger i USA. Holder kaffen varm i opptil 5 timer!
Tilgjengelighet: På lager

West Loop har klassisk design, og du kan velge mellom en rekke freshe farger på din nye favorittermokopp. Passer i de fleste standard koppholdere i bil.

Colemans patenterte AUTOSEAL-løsning er utviklet for å gi deg et produkt som er 100 % søle- og lekkasjefritt. AUTOSEAL gjør at du kan si farvel til kaffeflekker på lyse skjorter, vanndråper på tastaturet eller notatene. Teknologien er like enkel som den er genial: press AUTOSEAL-knappen for å drikke, når du slipper den er drikkeåpningen fullstendig forseglet.

AUTOSEAL-produkter kan også betjenes med én hånd. Selve lokket er i én del, her er ingen løse deler som kan mistes. Teknologien er også genial når det kommer til vask: lokket kan åpnes for grundig rengjøring. Alle AUTOSEAL-lokk kan rengjøres på øverste hylle i oppvaskmaskina.

West Loop holder varm drikke varm i opptil 5 timer, mens kjølig drikke holder seg kald i opptil 12 timer.  Låseknapp gir ekstra sikkerhet når du er i farta. Selve koppen må vaskes for hånd. Produsert i rustfritt stål og med vakumisolasjon (THERMALOCK™ Vacuum Insulation). BPA-fri.

Volum: 470 ml.
Størrelse: 8 x 9 x 20,5 cm.
Vekt: 340 g.

*
*
*