Close
Søk

West Loop Mini

Merkevare: CONTIGO
SKU: 2203554M

Velg :

Miniversjon av klassikeren West Loop. Denne termokoppen rommer 300 ml drikke, perfekt for en espresso, havrelatte, americano eller cold brew-kaffe på farten!
Tilgjengelighet: Ikke på lager

West Loop Mini er designet for å passe inn under kaffemaskina hjemme, og termokoppen holder seg trygt på plass i alle standard koppholdere. Supersøt nyhet som også trygt kan legges i veska eller sekken; West Loop Mini er 100 % søle- og lekkasjefri, takket være AUTOSEAL™-teknologien. Løsningen er like genial som den er enkel: press en knapp inn for å drikke, når du slipper den er drikkeåpningen fullstendig forseglet. Alle AUTOSEAL™-produkter kan betjenes med én hånd.

Vakumisolasjonen (THERMALOCK™) sørger for at kaffen holder seg varm i opptil 4 timer. Kaldt innhold holdes kjølig i opptil 14 timer. En egen låseknapp gir også ekstra sikkerhet når du er på farta eller koppen er pakket ned. Genialt er det også at hele koppen og lokket, som er i én del, kan rengjøres i den øverste hylla i oppvaskmaskinen.

Velg mellom flere farger, alle har en glatt og glitrende finish som gjør West Loop Mini til et naturlig blikkfang alle steder du har den med, selv om dette er Contigos minste termokopp! Produsert i rustfritt stål. BPA-fri.


Volum: 300 ml.
Størrelse: 9 x 3,8 x 15,8 cm.
Vekt: 241 g.

*
*
*