Close
Søk

WHOLE MILK POWDER INSTANT

Merkevare: TREK'N EAT
SKU: 30101030
Helmelkspulver med 26 % fettinnhold.
Tilgjengelighet: Ikke på lager

Basisvare til turen eller til å ha liggende på hytta. Dette pulveret kan brukes til kaffen eller for å tilsette melk i mat, for eksempel i grøt eller supper. Du kan bruke litt og litt om gangen, eller alt på en gang. Tilberedning: rør innholdet i 2 l varmt eller kaldt vann.

Trek’n Eat bruker ikke palmeolje eller -fett i sine produkter. I 2021 kuttet turmatprodusenten også soyabønner fra sine produkter, slik at du kan være 100 % sikker på at mat fra Trek’n Eat ikke inneholder genmodifisert materiale.

Alt fra Trek’n Eat inneholder råvarer av topp kvalitet. Moderne næringsmiddelteknikker for frysetørring gjør at maten beholder viktige vitaminer og mineraler, samtidig som smakene bevares. All Natural-merket er garantien for at maten ikke inneholder konserveringsmidler, kunstig farge eller smaksforsterkingsstoffer.

Alle posene har målestrek som viser hvor mye vann som skal helles i. De har også zip-lock, som gjør at varmetapet minimeres mens du venter på maten. Norsk beskrivelse og varedeklarasjon. 5 års holdbarhet fra produksjonsdato.

Produktspesifikasjoner
Vekt250 g
*
*
*
Kunder som kjøpte denne varen kjøpte også ...

NIKWAX WAX FOR LEATHER 100ml

Genial og svært effektiv impregneringskrem for alle typer fottøy i glatt lær. Nøytral farge.

BEEF CASSEROLE WITH NOODLES

Smakfull jegergryte med storfekjøtt. Energi: 666 kcal.

SPRAY-ON FABRIC & LEATHER 300 ml

Effektiv impregnering til fottøy produsert i nylon/lær. Anbefales til fottøy med Gore-Tex. Sprayes på!

BEEF STROGANOFF WITH RICE

Biff stroganoff med ris (glutenfri turmiddag). Energi: 670 kcal.
ANB. Veilpris: 
139