Close
Søk

XTREME WHEELED 50QT

Merkevare: COLEMAN
SKU: CN2000037211
Xtreme Wheeled Cooler 50QT er en klassisk kjøleboks med teleskopisk håndtak og to hjul. Volum: 47 l.
Tilgjengelighet: På lager


Denne kjøleboksen er av svært god kvalitet. Den er perfekt til stranda, båtturen, weekendturen med bil eller på camping o.l. Teleskopisk håndtak og to hjul gjør det enkelt å frakte kjøleboksen med seg.

Colemans kjølebokser er designet med det ypperste av isolasjonsteknologi, utviklet for å holde innholdet kaldt i dagevis. Isolasjonsmateriale: PU. Tester utført av Coleman har vist at hele 30 % av kulden forsvinner gjennom kjøleboksens lokk, og 30 % gjennom bunnen. Derfor har de største kjøleboksene til Coleman ekstra isolasjon i nettopp lokk og bunn. Veggene er derimot noe tynnere, slik at ikke designen går utover hvor mye du har plass til oppi kjøleboksen! Isolasjonsmateriale: PU. Utvendig og innvendig overflate: HDPE.

Svært sterkt lokk som tåler at det brukes til å sitte på (maksvekt: 113 kg).
Volum: 47 l.
Kjølekapasitet: 4 dager.
Innvendig størrelse: 49 x 26 x 34 cm.
Størrelse: 65 x 49 x 43 cm.
Vekt: ca. 6,1 kg.

Coleman kjøleboksene i Xtreme-serien ble relansert i 2022. Designen er ny, men egenskapene er fremdeles det viktigste med kvalitetsboksene fra Coleman! Her får du klassiske, amerikanske kjølebokser som er både effektive og solide.

Svært god isolering, praktiske rust- og lekkasjefrie dreneringsrenner og robust yttermateriale er stikkord for kjøleboksene. Antall dager som oppgis som kjølekapasitet, er antall dager før isen er helt smeltet.

*
*
*
ANB. Veilpris: 
2199